Om mig


Lotta Claesson   heter jag.Har i all tid älskat att ”greja”. Grejandet har gett mig mycket glädje. Om mina alster då också uppskattas av andra är det glädje i kubik!
Slöjd/hantverk/konst är magi! Det är fantastiskt att få sätta händerna i olika material och av det försöka skapa något användbart. Fokus är att mina produkter ska vara till bruks men också tilltala rent estetiskt. Visserligen ligger det i betraktarens ögon vad som är vackert och inte men jag vill tro att de flesta, eller åtminstonde många, tilltalas av saker som tillverkats för hand och därmed med mycket kärlek, känsla och tanke.

Jag arbetar i olika tekniker och material; trä, textil, betong, akvarell. Arbetar utefter egna idéer/skisser/ritningar. Särskilda önskemål försöker jag tillgodose efter bästa förmåga.Jag finns med på div. utställningar, har enstaka (ännu så länge) kurser och försöker arbeta för ännu mera kreativitet i mitt och andras liv.

En dos av kreativt skapande är rena hälsoboosten...om ni frågar mig.Under fliken 'Bilder' ser ni lite hur det ser ut i min verksamhet.Välkommen att kontakta mig för frågor eller om ni önskar besöka mig och min Verkstad